+359 2 416 03 96  

Hisense стана официален спонсор на 2018 FIFA World Cup

На съвместна пресконференция, проведена с FIFA в Пекин, Hisense обяви статута си на официален спонсор на 2018 FIFA World Cup.

Hisense FIFA World Cup 2018

Hisense стана официален спонсор на 2018 FIFA World Cup

На съвместна пресконференция, проведена с FIFA в Пекин, Hisense обяви статута си на официален спонсор на 2018 FIFA World Cup.Компанията стана първата марка за потребителска електроника в Китай, която спонсорира турнира и втората китайска компания, която спонсорира FIFA след WANDA.

Като официален спонсор на FIFA World Cup, Hisense ще се включи в редица глобални маркетингови и рекламни дейности както за 2017 Confederations Cup така и за 2018 FIFA World Cup, достигайки до повече от 200 територии по света и значително засилвайки международната позиция на марката.

Производителят на електроника ще може да свърже своето лого с предстоящите събития на FIFA, споменати по-горе, както и много други права, които включват достъп до рекламни табла на стадиони, на екрани и други разнообразни възможности за творчески маркетинг на терена и извън него по време на събитията.

Hongxin Liu, президент на Hisense Group, заяви, че спонсорирането на престижния турнир служи като решаваща стратегическа инициатива за цялото предприятие.

"За нас е чест да приемем най-голямото предизвикателство да бъдем спонсори на FIFA 2018 World Cup и вярваме, че това значително ще подобри световната култура и икономическата стойност на Hisense като истинска международна марка. Световната купа съчетава най-високото ниво на конкуренция и престиж във футбола по света, което я прави перфектната платформа за нас като част от нея ", каза Liu.

Освен това, Hisense ще предлага техническата си експертиза и продукти през цялата 2018 FIFA World Cup, като същевременно се ангажира в съвместна инициатива за научноизследователска и развойна дейност с FIFA в сферата на дисплейната технология.

Генералният секретар на FIFAFatma Samoura заяви: "За FIFA е удоволствие да приеме Hisense на борда като официален спонсор на 2018 FIFA World Cup в Русия. Очакваме с нетърпение да работим с тях за популяризиране на конкуренцията, особено в Китай, където компанията е пазарен лидер в областта на потребителската електроника и където популярността на футбола продължава да расте ".

Голяма част от международната стратегия на Hisense е да се ангажира активно в спортния маркетинг, за да повиши осведомеността за марката. През годините производителят на електроника спонсорира големи спортни събития и отбори като Евро 2016 на УЕФА, серия Nascar на XFINITY, Joe Gibbs Racing, австралийският отбор и германския ФК Шалке 04.

Тези дейности, съчетани с иновативните продукти с висока стойност, помогнаха на марката да запази статута си на производител на телевизори NO.3 в целия свят през 2017 г.

2017 FIFA Confederations Cup ще се проведе в Русия от 17 юни до 2 юли 2017 г., докато 2018 FIFA World Cup ще се проведе от 14 юни до 15 юли 2018 г. в 11 градa домакини в Русия с общо 64 мача.

   
   

News

На съвместна пресконференция, проведена с FIFA в Пекин, Hisense обяви статута си на официален спонсор на 2018 FIFA World Cup.

Read more...

Проксимус и Hisense VRF представят на Български език, видео ръководства за подготовка и монтаж на VRF системите на Hisense.

Read more...

Hisense signs as the 10th Global Partner for UEFA EURO 2016™

Read more...

Hisense, as the Official Sponsor of the Australian Open

Read more...

New product range for Hisense VRF. New product range G and C series.

   
   

Brands

emicon logo

komfovent
LOGO ACV CENTRE
logo
argo
bps logo
tisun

airedalenew

TECHNIBEL LOGO
bentone